Ei vain pelkkä risteily.

Pakkasen keskeltä on hyvä suunnata katseet kohti kevättä. Suomen Yrittäjien Yrittäjäristeily 14.-15.4.2018 Helsingistä Tallinnaan täyttyy kovaa vauhtia, mutta vielä löytyy vapaita hyttejä useimmista hyttiluokista. Yrittäjäristeily on avoin kaikille yrittäjille, yrittäjäksi aikoville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Laivalla on tarjolla ainutlaatuisia verkostoja sekä monipuolista ohjelmaa liiketoimintasi tueksi. Lue lisää www.yrittajaristeily.fi.

Kuuntele laivalla brändin kirkastuksesta kertovan Ilkka Lavaksen esittelyvideo risteilystä.

Suomen Uusyrityskeskukset on pääyhteistyökumppanina risteilyllä ja uusyrityskeskuksen asiakkaana/jäsenenä saat säästöä koko matkaseurueellesi. Oli sitten kyse yhden tai useamman hytin porukasta, tarjoat alennuksen kaikille kanssasi matkustaville. Ota mukaan vaikkapa perheesi, parhaat yrittäjätuttusi tai koko yrityksesi henkilökunta.

Toimi jo tänään ja varaa matka itsellesi tai isommalle porukalle. Nyt on oikea hetki ottaa aikaa itsellesi sekä läheisillesi.

Alennus uusyrityskeskusten asiakkaille!

Suomen Uusyrityskeskukset on yksi Yrittäjäristeilyn pääyhteistyökumppaneista. Uusyrityskeskukset tarjoavat asiakkailleen alennuksen Yrittäjäristeilyn hinnasta. Alennus on 20 euroa / henkilö. Alennuksen saat hyödynnettyä syöttämällä Matkapoikien varaussivun jäsennumerokenttään koodin Y445566. Huom! Koodi laitetaan osallistujatietolomakkeen jäsennumerokenttään, ei kampanjakoodikenttään!

Näin otat alennuksen käyttöön:

  1. Mene varaussivustolle osoitteeseen: https://www.matkapojat.fi/yrittajaristeily
  2. Valitse matkaan lähtijöiden määrä, mahdollinen liityntäkuljetus, hyttien lukumäärä ja hyttiluokka. Paina seuraava ja siirryt täyttämään osallistujien tietoja. Huom! Älä täytä mitään Kampanjakoodikenttään.
  3. Osallistujatietolomakkeen kohdassa ”Olen Suomen Yrittäjien jäsen” valitse Kyllä. Kirjoita jäsennumero kenttään Y445566 ja valitse ”Mitä järjestöä edustan?” -valikosta Olen toimialajärjestön edustaja.
  4. Täytä loput tarvittavat tiedot.
  5. Tervetuloa mukaan Yrittäjäristeilylle!