Nyföretagarcentralerna i Finland är ett landsomfattande nätverk med 150 företagsrådgivare och 1 500 experter. Sedan grundandet år 1989 har Nyföretagarcentralerna hjälpt till att starta över 140 000 företag och varje år tillkommer tusentals nya.

Vad gör vi?

Vårt syfte är att främja nyföretagandet i Finland genom att tillhandahålla professionell hjälp för både blivande företagare och de etablerade – helt avgiftsfritt. Våra rådgivningstjänster är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001/2015, vilket betyder att företag som grundas via våra experttjänster troligtvis blir lönsamma och inte går omkull under de första verksamhetsåren.

Alla kunder genomgår vår expertanalys för att säkerställa att endast realistiska och lönsamma idéer och projekt drivs vidare.

Var finns vi?

I Finland finns det 30 nyföretagarcentraler med sammanlagt 83 servicekontor. Hela listan hittar du här.

Hur fungerar det?

Nyföretagarcentralernas mål är att hjälpa företag i början av tillväxtfasen. Våra företagsrådgivare ger dig hjälp och stöd för att bygga upp en lönsam affärsverksamhet. Vår professionella handledning skräddarsys för dina behov.

Tjänsterna tillhandahålls personligt, avgiftsfritt och strikt konfidentiellt.

Vem är vi till för?

Alla som har en affärsidé eller ett befintligt företag kan kontakta oss – från studerande till pensionärer.

Hur tar jag kontakt?

Boka ett möte med din närmaste företagsrådgivare. Du hittar ditt lokala servicekontor här.

Vad finns det mer?

Material på svenska

Ladda ner vår Företagarguide 2019 gratis (finns på flera språk). Den ger inblick i företagandet och är till hjälp för företagare i startskedet.
Guiden innehåller också uppdaterad information och lagändringar i fråga om beskattning, finansiering och olika tillstånd, arbetsgivarens skyldigheter, bokföring, pension och utkomstskydd för egenföretagare.

Material på finska

Besök vår blogg här.

Följ oss på Facebook, Twitter, Youtube och LinkedIn för spännande information och nyheter om företagande.