« Takaisin

Suomen Uusyrityskeskukset ry hakee harjoittelijaa

Suomen Uusyrityskeskukset (SUK) ry hakee kesäharjoittelijaa kolmen kuukauden ajaksi. Harjoittelu suoritetaan SUK ry:n toimistolla Helsingissä ja se ajoittuu touko-elokuun 2016 väliselle ajalle. Harjoittelun tarkemmasta ajankohdasta voidaan sopia tilanteen mukaan. Harjoittelijan palkka on 800 euroa/kk.

Harjoittelu koostuu yleisistä järjestö- ja toimistotehtävistä sekä viestinnän, markkinoinnin ja varainhankinnan avustavista tehtävistä. Työnkuvaa voidaan tarkentaa valittavan henkilön osaamisen mukaisesti.

Harjoittelijalta edellytetään liiketalouden tai muita soveltuvia opintoja, vahvaa tietotekniikan ja sosiaalisen median osaamista sekä reipasta työskentelyotetta. Kokemus järjestökentällä toimimisesta luetaan eduksi.

Lisätietoja antaa SUK ry:n tiedottaja Minna Honkanen (p. 050 577 1392, minna.honkanen@uusyrityskeskus.fi).

Hakuaika päättyy 24.4.2016. Hakemus ja ansioluettelo pyydetään lähettämään osoitteeseen minna.honkanen@uusyrityskeskus.fi otsikolla ”Harjoittelija”.

Suomen Uusyrityskeskukset (SUK) ry on yksityisen ja julkisen sektorin yhteistoimintajärjestö, joka perustettiin vuonna 1989 elinkeinoelämän toimesta. Sen jäseninä ovat eri puolille Suomea perustetut 31 alueellista uusyrityskeskusta, jotka tarjoavat maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yrittäjiksi aikoville ja alkaville yrittäjille. Järjestöllä on myös yritys- ja yhteisöjäseniä, jotka ovat niin ikään tukemassa uuden yrittäjyyden syntymistä Suomeen.