• Lataa Perustamisopas ja tutustu siihen
  • Varaa aikaa lähimpään uusyrityskeskukseen
  • Hyödynnä yritysneuvojien ja asiantuntijoiden neuvot, kokemus ja kontaktit
  • Perusta yritys!

Katso Kyrö Distilleryn yrittäjätarina

Viisi kaverusta ja ruistislaamo. Kyrö Distillery Company on vuodesta 2012 asti valloittanut maailmaa palkituilla rukiisilla juomillaan.

Perustamisvaiheessa tämä yrittäjäviisikko hyödynsi Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian tarjoaman maksuttoman yritysneuvonnan.

Katso videolta, miten Kyrö Distillery syntyi ja mitä yritykselle kuuluu nyt, yli viisi vuotta perustamisen jälkeen!

Kirkkaasti kestävämpiä yrityksiä!

Kaikista Suomessa perustetuista yrityksistä vain noin puolet näkevät viidennen ikävuotensa. Uusyrityskeskusten kautta perustetut yritykset ovat selvästi kestävämpiä. Yritysneuvontamme avulla syntyneistä yrityksistä 90% on toiminnassa kahden vuoden kuluttua ja yli 80% viiden vuoden kuluttua perustamisesta.

Uusyrityskeskuksissa karsitaan epäonnistumiset jo ennen yrityksen perustamista.

Yritysneuvojat ja eri alojen asiantuntijat arvioivat huolellisesti liikeidean kannattavuuden ja asiakkaan yrittäjävalmiudet. Yrittäjäksi aikova saa apua mm. kannattavuuslaskelmien laatimiseen, myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun sekä käytännön perustamistoimiin.

Yrittäjät kertovat

Olin 26-vuotias, kun lähdimme perustamaan yritystä ja kaikki saatavilla oleva sparraus oli siinä vaiheessa tarpeen. Uusyrityskeskuksesta saimme paljon käytännön apua yrityksen perustamiseen.

Mikko Kuitunen

Vincit Group Oyj

Uusyrityskeskuksesta saa faktatietoa siitä, onko omissa suunnitelmissa potentiaalia. Meitä tentattiin myös kilpailunäkökulmista, ja tuon tenttauksen näin hyvänä. Se avarsi näkökulmaa entisestään.

Petra Lampinen

Kuntokeskus Ote Oy

Yritysneuvoja oli niin innolla mukana yrityksen alkuvaiheessa, että hän tuntui osalta meidän tiimiä. Hänellä oli myös oikeat kontaktit tiedossa, ja hänen kauttaan sain paljon muitakin henkilöitä ja yrityksiä avukseni.

Mirja Nieminen

Tmi Mirja Elina